Naujienos
USD Gaisrinės
Jaunieji ugniagesiai
Gaisrinė sauga
Technika
Paslaugos
Kontaktai
Advertisement
Lankytojų skaitiklis
Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Bendradarbiavimo programa Interreg V-A Lietuva - Lenkija

2019-06-17

Sample Image

          Lenkijos Respublikos Korycino valsčiuje baigėsi pirmasis trijų dienų seminaras. „Saugi pasienio zona“, susijusi su projektu „LT-PL-3R-20 2 ,,Krizinio reagavimo matrica – naujas požiūris į krizių valdymą abipus sienos“ pagal Lietuvos ir Lenkijos bendradarbiavimo per sieną programą 2014–2020 m.

             Seminare dalyvavo 10 atstovų iš Lietuvos Vilniaus rajono savivaldybės priešgaisrinės tarnybos ir Vilniaus rajono ugniagesių savanorių draugijos bei 10 Korycino valsčiaus atstovų, iš trijų savanorių ugniagesių komandų (Korycinas, Ostra Gora ir Krukovščyszna) ir asmenys atsakingi už  krizių suvaldymą.

             Buvo aptarti klausimai, susiję su plačiai suprantamu tarpvalstybiniu saugumu. Mokymo metu buvo aptarti klausimai, susiję su šiuolaikiniu krizių valdymu ir priešgaisrinės saugos reglamentavimus: rizikos vertinimas, ryšių sistemos ir procedūros bei bendrų veiksmų įgyvendinimas grėsmių metu.

Sample Image Sample Image Sample Image Sample Image Sample Image Sample Image Sample Image Sample Image Sample Image Sample Image

Sample Image Sample Image Sample Image Sample Image Sample Image Sample Image Sample Image Sample Image Sample Image Sample Image

 
< Atgal   Pirmyn >

 
©2024 Vilniaus rajono ugniagesiu savanoriu draugija
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.